به گزارش خبرگزاری حوزه، صدیقه افشار با اشاره به اینکه در مرحله نخست اجرای این طرح در سال گذشته ، اطلاعات مربوط به 13هزار تحقیق پایانی طلاب تكميل گرديد، اضافه کرد: حاصل این کار تهيه بانك اطلاعاتي با قابليت گزارش گيري هاي متنوع و متعدد از طريق نرم افزار «نظارت و كنترل تحقيقات پاياني» بود.
مدیر ساماندهی امور پژوهشی واحدهای آموزشي حوزه های خواهران با بیان اینکه مرحله دوم طرح تهیه بانک اطلاعات تحقیقات پایانی در سال جاری به انجام رسید، ادامه داد: این مرحله با ارسال بخشنامه ای در تاریخ 14 اردیبهشت ماه با هدف به روز رسانی اطلاعات به انجام رسید و طی آن بیش از 8 هزار تحقیق پایانی جدید به ثبت رسیده و تحقیقات پایانی ثبت شده را به عدد 22 هزار رساند.
وی یادآور شد: عملیات ثبت اطلاعات تحقیقات پایانی تا زمانی که امکان ثبت اطلاعات در سامانه تحقيقات پاياني برای مدارس علمیه فراهم آید، از سوی معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران انجام می گیرد.
افشار فازبعدي اجرای بانک اطلاعات تحقیقات پایانی طلاب را شامل تعیین موضوع و کلیدواژه ها برای تحقیقات پایانی ذکر کرد و گفت: با انجام این کار امکان جستجو با قابلیت های مناسبی در اختیار کاربران قرار می گیرد و بانک اطلاعات تحقیقات پایانی طلاب حوزه های علمیه خواهران در پایگاه اینترنتی این مرکز در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، وی خاطرنشان کرد: طلاب مقطع سطح دو(کارشناسی) موظف هستند در پایان تحصیلات خود تحقیق پایانی ارائه دهند.